Bewezen (interim)professionals

ZuidProfs werkt met professionals die zich bewezen hebben op hun vakgebied. Alleen zo komt de juiste persoon op de juiste plek.

Diensten

ZuidProfs kan u op verschillende manieren ondersteunen bij de optimale samenstelling van uw afdeling:

  • detachering
  • detachering met kostenloze overnamemogelijkheid
  • werving en selectie
  • doorlening
  • headhunting.

Vaste contactpersoon

ZuidProfs is een bureau met een prettige en vriendelijke stijl. De kracht van ZuidProfs zit in de persoonlijke begeleiding van begin tot eind door één vaste contactpersoon met gedegen kennis van het vakgebied.

Doorlenen doorstarters

Het gebeurt ook bij onze klanten weleens dat mensen vastlopen in hun werk, of door een reorganisatie binnen de organisatie niet meer verder kunnen. Vaak wordt de medewerker na een lang traject van coaching, opleidingen, (sollicitatie) trainingen weer klaargestoomd voor een nieuwe baan.

En dan? Dan is het vaak aan de medewerker om stappen te nemen naar een nieuwe rol. Maar dat is soms toch nog lastig. ZuidProfs helpt daarbij. Door haar netwerk binnen gemeenten, waterschappen, omgevingsdiensten en provincie in te zetten. Niet alleen voor het vinden van een baan. Maar ook om de medewerker op de juiste manier te introducuren en te begeleiden in de nieuwe baan. Geïnteresseerd? Neem dan eens contact op voor meer informatie.

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
© ZuidProfs 2019
OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie